GDM AGIHKAN 350 BUNGKUS BUBUR LAMBUK SECARA PERCUMA

13 April 2021 (Isnin)- Alhamdulillah, Gabungan Dakwah Malaysia (GDM) bersama NGO dibawah naungannya seperti Jam’iyah Selangor & Wilayah Persekutuan , Hidayah Centre Foundation Kuala Lumpur , IKRAM Lembah Pantai dan lain-lain telah mengagihkan 350 bungkus bubur lambuk secara percuma di sekitar Bangunan PERKIM, JAM’IYAH, Jinjang Utara, Keramat, Bukit Jalil dan Lembah Pantai. InsyaAllah, agihan ini akan diadakan sepanjang bulan Ramadan.

Terima kasih diucapkan kepada para penyumbang yang budiman yang menyumbang dalam program ini. Hanya Allah SWT yang dapat membalas segala kebaikan anda semua..Ingin Berkongsi Pahala❗Hanya layari link berikut untuk menyampaikan sumbangan:📌https://infak.dakwah.org.my/infak-ramadan-gdm/.

Atau salurkan ke :.GABUNGAN DAKWAH MALAYSIABank Rakyat No Akaun ( 1100043479 )Ruj : Ramadan.Allah SWT berfirman :“Apapun harta yang kalian infakkan maka Allah pasti akan menggantikannya, dan Dia adalah sebaik-baik pemberi rezeki“ (Saba ayat 39).Boleh juga menyumbang atas keluarga atau yang telah tiada dengan niat pahala agar terus mengalir selagi mana dakwah ni terkesan kepada masyarakat majmuk.

InsyaAllah.📞 Sebarang persoalan, hubungi:Hj. Izham (018-2426128)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *