FUND RAISING DINNER WITH NICHOLAS SYLVESTER

FUND RAISING DINNER WITH NICHOLAS SYLVESTER ANJURAN GABUNGAN DAKWAH MALAYSIA

3 Mac 2018, Allahdulillah, bersyukur kepada Allah, telah berlangsungnya satu program yang bertujuan mencari dana dalam menjalankan aktiviti-aktivit GDM yang telah dirancang pada tahun ini.

Ribuan terima kasih kepada para penyumbang yang telah menyumbang kepada GDM. Semoga Allah memberkatinya. Tidak lupa juga ucapa terima kasih kepada AJK program yang bertungkus lumus menjayakannya.

   

 

Hj Nicholas Sylvester memberi pengisian bertajuk “Wealthy & Prosperous: Journey to Jannah”

Mari bersama GDM menjadi agen syurga membantu usaha-usaha menyampai mesej Islam kepada seluruh masyarakat di samping menyantuni mereka yang memilih untuk kembali kepada agama Islam.

 

Translation of the Quran in English
http://www.qurantranslations.net/index.php?moshaf=8&id=8 http://www.qurantranslations.net/quran/pdf/en_Translation_of_the_Meanings_Quran.pdf https://itunes.apple.com/kw/podcast/recitation-by-abdulbaset-abdul/id878595831 http://www.qurantranslations.net/txt/English/AbdulBaset_AbdulSamad.txt http://www.qurantranslations.net/radio/quraan3/MediaPlayer.asx http://www.qurantranslations.net/radio/quraan3/QuickTime.qtl http://www.qurantranslations.net/radio/quraan3/RealPlayer.ram http://www.qurantranslations.net/radio/quraan3/Winamp.pls http://tunein.com/radio/Quran-in-English-s191103/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *